ARRANGEMENT

OPPDATERT ARRANGEMENTSKALENDER OG MER INFORMASJON/PÅMELDING TIL VÅRE ARRANGEMENTER FINNER DU PÅ VÅRE FACEBOOK-SIDER

SJØRØYEFISKE I FLOSTRAND

15. til 17. juni 2018Vi i Polarsirkelen Casting & Fluefiskeforening har gleden av å tilby ei drømmehelg ved flodstrandvannet utenfor Mo i Rana. Denne helga disponerer vi 6 båter med tilhørende fiskekort. Vi beregner to personer i hver båt, i tillegg til at det kan fiskes fra land. Ved siden av campen, disponerer vi lokaler for felles middag og workshop for fluebinding m.m


Enten du er rutinert fisker, eller aldri har fisket røye før, vil du dra nytte av dette.

Her vil de bli delt mye kunnskap fiskerne imellom, samt at du som nybegynner vil kunne få all den hjelp du vill. På kveldene vil vi kunne lyge rundt felles bål,

hvis du ikke er ute på vannet og drar stor, nygått sjørøye!

CAMP VILLAKS

6. til 7. Juli 2018


PCFF vil i samarbeid med Norske Lakseelver og Nedre Ranaelva Forvaltningslag arrangere Camp Villaks for ungdom mellom 14-18 år. MAX 10 plasser. Første mann til mølla!


Camp Villaks er sommerens store eventyr. Rått fiske, ny kunnskap, og mye moro. Når vi ikke er ute å fisker, overnatter vi i lavvo, lager mat på bålet og blir kjent med andre unge laksefiskere fra hele landet.

Gunnar Westrin

    "Mitt Liv Som Flugfiskare"

24.November 2018, Kl 18:00


Kom å høre på en legende innen fluefiske på Mo i Rana denne våren!


Gunnar har skrevet 15 bøker og 4 er oversatte til norsk. Han skriver flittig om sider ved fluefiske i dagspressen og ukemagasiner. I tillegg har han reist rundt i hele verden på fiske.


Han er en utrolig flink pennefører og ikke minst forteller. Hans skildringer av fjellet, miljøet, naturen, vennskapet og fisket er det nok mange som kjenner seg igjen i.


Vel møtt ! Hilsen oss i Polarsirkelen Casting og fluefiskeforening

Copyright @ All Rights Reserved